JA,VI KAN !

Hverdagsbalanse - Sunnhet - Velvære - Innsikt - Planlegge - Selvledelse - Valg - Mental trening - Energi - Motivasjon - Matvaner - Lev bedre - Inspirasjon - Ta ansvar - Mestring - Naturlig mat - Endringsprosesser - Tenke nytt - Bevisstgjøring - Ønske - Vilje - Handling - Mat som medisin - Suksess - Stolthet - Glede - Alternativer...................

fredag 26. juli 2013

ProteinRike PanneKaker

Pannekakerøre kan med fordel lages i god tid i forveien, og den kan fryses ned i passe porsjoner. Hell røra over i ei mugge, eller i et litermål med hellekant,da blir det mye mindre søl og det er lettere å porsjonere røra utover i stekepannen.  


PanneKaker 
som smaker godt både til frokost,lunsj & dessert.De er like gode å servere varme som kalde, og fungerer utmerket som nistepakke til båttur og strandliv. 

Pannekakerøre:
3-4 egg
5-6 toppet ss med tyrkisk yoghurt 
1 boks med cottage cheese
3 - 4 ss med lettrømme
Fint hvetemel /spelt.Økologiske havregryn passer fortreffelig til frokostvarianten.

Bland pannekakerøren med en visp, og la den hvile i ca.10 minutter i kjøleskapet innen de stekes. I mellomtiden kan du kjøre ferske eller frosne blåbær i en blender, og servere frokost-pannekakene med nyrørte blåbær.
Til dessertvarianten er hele blåbær og bringebær sammen med en spiseskje vaniljekesam en garantert smakssuksess,og det både for store og små ;) 

Pannekakene inneholder mye proteiner som metter feriemagen godt og lenge. Friske bær er som små vitaminbomber, og er også stappfulle av antioksydanter. 



Sunn & enkel smaksnytelse
- kos deg!


1 kommentar:

  1. Hei !

    Så fin blogg du har :-) -og interesant utdannelse ;-)

    Er veldig interesert i og opptatt av sunn mat, og gleder meg til å prøve meg på litt sunnere pannekaker, dog med bokhvete og havre -mel for å få mindre gluten...

    Har meldt meg på som følger på bloggen din (for ikke å gå glipp av fremtidige interesante artikler) og hvis du vil, vil jeg gjerne bytte link med deg under bloglisten, her er link til blog'n min så du kan ta en titt: http://godtsuntogbillig.blogspot.fr
    -legg igjen en kommentar hvis du vil ha gjensidig link ;-)

    Ha en fin dag :-)

    SvarSlett