JA,VI KAN !

Hverdagsbalanse - Sunnhet - Velvære - Innsikt - Planlegge - Selvledelse - Valg - Mental trening - Energi - Motivasjon - Matvaner - Lev bedre - Inspirasjon - Ta ansvar - Mestring - Naturlig mat - Endringsprosesser - Tenke nytt - Bevisstgjøring - Ønske - Vilje - Handling - Mat som medisin - Suksess - Stolthet - Glede - Alternativer...................

søndag 16. mars 2014

Grå mus med grevinneheng og kameltå

Vi skal leve våre liv - uavhengig av alder, legning,kjønn og kropp.

Alder og fysisk helse er avgjørende for hvorvidt muskulaturen blir slapp. En u-trent kropp blir slapp, og ja, da disser det både i overarmene og ellers! Det ser ikke pent ut,men det er et naturlig fenomen. 
Vi mennesker er sjeldent et uskyldig "offer" for unødvendig forfall!!! 

Grevinne-heng og kamel-tå er hverken mobbing, eller kvinnefiendtlige ord og uttrykk skapt av mediene.Det er ord som prøver å beskrive et reelt faktum, tenker jeg. Det har da vært en kjensgjerning i generasjoner, at "det meste siger nedover etterhvert som årene går.Kamel-tå kan være et naturlig resultat av dette.Ingen grunn til å føle seg "forfulgt, eller trakassert som kvinne" av den grunn.
Hengende kjønnslepper som blir godt synlig, og ofte oppleves skjemmende, kan også være et problem for yngre jenter som er overvektige. I tillegg finnes det en liten gruppe unge,slanke jenter som får dette som en"genetisk plage".
Men,det er håp! 
Istedenfor å ty til kosmetiske inngrep og injeksjoner i tide og utide, kan det være smart å prøve ut moderate metoder først.For! Det viser seg nemlig at mange som skjærer bort både overflødig fett og hud, eller sprøyter inn  foryngende midler, ikke nødvendigvis blir så mye lykkeligere i etterkant.Det finnes også en del mennesker der ute som angrer bittert på inngrepene, men de hører vi ikke mye om.....i tillegg finnes det damer og menn som sliter resten av sitt liv med store komplikasjoner og plager i etterkant av inngrepene....
Gå fra å være en grå mus til å bli et blikkfang 
Lær deg noen ufarlige knep som kan forvandle deg fra 
Askepott til prinsesse!

Vi damer kommer lengre enn langt med å sminke oss riktig. Valg av riktige farger samt riktige mengder, er ofte to feilgrep vi kvinner gjør. Jo mer jo bedre, funker dårlig ift sminke. 

Sjekk ut frisyren din, og ikke minst hårfargen.....her er kan det være en superstor gevinst å hente. Dropp frisyren du har tviholdt på de siste tjue årene - gjør en "makeover". 
Her forsvant det ikke bare mye hår,men også mange år...."En ny og yngre mann"
Klesvalg etter kroppsfasong - ikke mote

En billigere og langt mindre risikofylt valg er å hyre en kleskonsulent som kan veilede og tipse om klær,farger osv.
Klær skaper folk!Legg om livsstilen:
Kom deg ut i frisk luft og vær aktiv.Det  aktiviserer muskulaturen, og gir dessuten deilig følelse av velvære.Sjekk ut matvanene.Før dagbok over hva du spiser i to uker. Det gir en usminket oversikt, og kan eventuelt hjelpe deg med å komme igang med andre kostvaner.Husk!Høye dags-doser med sukker og salt forårsaker både pløsete og kvapsete hud.
Prøv noe helt nytt:) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar