JA,VI KAN !

Hverdagsbalanse - Sunnhet - Velvære - Innsikt - Planlegge - Selvledelse - Valg - Mental trening - Energi - Motivasjon - Matvaner - Lev bedre - Inspirasjon - Ta ansvar - Mestring - Naturlig mat - Endringsprosesser - Tenke nytt - Bevisstgjøring - Ønske - Vilje - Handling - Mat som medisin - Suksess - Stolthet - Glede - Alternativer...................

lørdag 22. mars 2014

Spis,elsk og lev...

"Spis,elsk og lev"
Jeg har fått henvendelser og spørsmål ift sammenhengen mellom Spis,elsk og lev og innleggene i bloggen:


Å spise ..og ikke minst elske og leve livet, er ikke synonymt med overspising eller sultedietter.Usunn livsstil som gir helseplager, gir hverken livskvalitet eller livsglede 

Det er viktig å være inneforstått med følgende:
Diettregimer og slankekurer er menneskeskapt jåleri med ett formål: Å tjene penger! 
At fedme-operasjonene selger som aldri før, er et resultat av mat-industriens ustoppelige trang til skyhøye fortjenester.Her er det hverken moral eller etikk som kommer i forsete; Hvem er det som  går rundt og virkelig tror at Sjokadepålegg er laget for å nære oppunder barn og unges helse? 

Ferdigmatens innhold har altfor ofte et altfor høyt innhold av helsefarlige ingredienser.
Derfor dør det et sørgelig stort antall unge mennesker hver eneste dag, av såkalte velferd sykdommer. De dør ikke av alderdom, men av sykdommer som er relatert til kosthold og livsstil. 

Å ta vare på sin egen helse er den viktigste måten å forebygge, og bedre sin egen allmennhelse på. I en hverdag med stress,ferdigmat og forurensning samler kroppen opp giftstoffer. Over tid belastes både nyrer,lever og en rekke andre organer.Disse er vi helt avhengige av,for å kunne fungere og leve et normalt liv.

Det handler om å ta ansvar!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar