Høstmiddag som gir mersmak!
Dette kjøres i en stavmikser:
5-6 fedd hvitløk,en hel rød chilli,en bunt bladpersille,en rødløk, 4-5 små smakstomater og ca. 4 spiseskjeer kaldpresset olivenolje.
Ca ett minutt i stavmikseren holder.
Legg lammeskivene utover i en ildfast form, og fordel "marinaden" over kjøttet. Inn i ovnen på 180 grader.
Ostegratinerte poteter:
Vask potetene (med lyst skall) godt, og skjær de opp i tynne skiver. Legg skivene utover i en ildfast form, og hell litt olivenolje over samt noen korn med havsalt. Potetene kan du steke samtidig med lammekjøttet. Potetene stekes fort ferdig siden de er skjært i tynne skiver.
Dryss litt ost over potene når de er ferdig stekte.
Smakskombinasjonen med bønnespirer,avocado og en spiseskje rømme matcher lammeskivene og potetene helt fortreffelig.
Det står ikke hvor lenge den skal stå i ovnen...jeg har følgt oppskriften. håper jeg tar den ut i riktig tid :)
SvarSlett