JA,VI KAN !

Hverdagsbalanse - Sunnhet - Velvære - Innsikt - Planlegge - Selvledelse - Valg - Mental trening - Energi - Motivasjon - Matvaner - Lev bedre - Inspirasjon - Ta ansvar - Mestring - Naturlig mat - Endringsprosesser - Tenke nytt - Bevisstgjøring - Ønske - Vilje - Handling - Mat som medisin - Suksess - Stolthet - Glede - Alternativer...................

mandag 2. september 2013

TandooriFisk


Velsmakende fiskelykke til hverdags


Legg ingrediensene i en ildfast form:
3-4 filer med breiflabb (marulk)
3-4 filer med steinbit
6-7 grovhakket hvitløksbåter
Rød chilli - 1 stk. finhakkes
Del 6-7 smakstomater i to, og fordel disse utover
Brekkbønner - mengde etter ønske. 
1-2 ts smør
2-3 ss karrypasta røres ut i 3-4 ss kokosmelk.Hell blandingen over.
Inn i ovnen på ca 170 grader



Imens fisken godgjør seg i stekeovnen, freses en håndfull rå scampi i stekepannen. NB! Pass på så de ikke blir seige. Fordel scampien over Tandoorifisken før servering. 

Siden det er sesong for krispy sukkererter  valgte jeg å ha disse som ekstra garnityr til fiskeretten. Serveres rå, eller dampet (dampes maks ett minutt) Server ris eller couscous til. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar