JA,VI KAN !

Hverdagsbalanse - Sunnhet - Velvære - Innsikt - Planlegge - Selvledelse - Valg - Mental trening - Energi - Motivasjon - Matvaner - Lev bedre - Inspirasjon - Ta ansvar - Mestring - Naturlig mat - Endringsprosesser - Tenke nytt - Bevisstgjøring - Ønske - Vilje - Handling - Mat som medisin - Suksess - Stolthet - Glede - Alternativer...................

lørdag 29. mars 2014

Hjerneføde gjør mirakler

Din indre skjønnhet trenger ikke makeup.Men,den trenger daglig omsorg og pleie.
Positivt selvsnakk er viktigere enn du kanskje tror:

 
Hvor høyt verdsetter du seg selv?
Og,hvor ofte gir du seg selv ros - et klapp på skulderen?

HUSK!
Det er ikke andre mennesker som truer selvbildet og selvfølelsen din. Det er deg selv! Ikke legg skylden på andre når humøret er på bånn. Det er ikke "sjefen på jobben som er skyld i at du stapper innpå med sjokolade,drikker for mye brus, eller at du ikke drar på trening".Det er du som har ansvaret for deg og dine valg!

Kvitt deg med din verste fiende!
Vi er ofte den verste kritikeren mot oss selv. Å til stadighet være misfornøyd med hvordan vi ser ut,hva vi gjør og ikke gjør-bygger ikke opp en "indre skjønnhet",men bryter den brutalt ned.
Å sammenlikne seg med andre, forsterker ofte svakhetene våre på en destruktiv måte.

Mat hjernen din med riktig "kosthold"
Det er den daglige innsatsen som gir forandringer,uansett hva det gjelder.
Skippertak fører ingen vei. 
Jeg anbefaler boken "Mer selvfølelse",skrevet av Mia Tørnblom. Her får du mange tips, og en super innføring på "hjerneføde som gjør mirakler"


Ikke vent til mandag - begynn i dag Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar