Hva skal vi med ferdigmat når vi kan tilberede superkjappe retter med skikkelige råvarer ?
Formretter er ofte redningen etter en lang arbeidsdag.Det er ikke da jeg går igang med en gastronomisk middags- bufe,som krever både tid og engasjement.
Jeg er tilhenger av å bruke rester fremfor å kaste.Det handler både om økonomi, og det å være en bevisst forbruker.Planeten vår drukner snart i søppel!
I hverdagen har jeg som prinsipp at middagsmaten skal bære preg av sunne ingredienser.Målsetningen er først og fremst å forebygge sykdommer,og således holde meg sunn og frisk.Samtidig ønsker jeg en stabil vekt - trivselsvekt.
I hverdagen har jeg som prinsipp at middagsmaten skal bære preg av sunne ingredienser.Målsetningen er først og fremst å forebygge sykdommer,og således holde meg sunn og frisk.Samtidig ønsker jeg en stabil vekt - trivselsvekt.
Trivsel og velvære betyr alt; Viktige bidraggivere for å opprettholde et godt humør.
SNABBISFORM
Rester fra kylling,svin eller annet kjøtt som skjæres opp i strimler.
Hell over litt god olje, eller bruk smør så ikke kjøttet blir tørt.
Røde grytebønner.De er stappfulle av næring-godt med proteiner + fiber.
Brokkolibuketter
Fintkuttet chili, eller krydder.
Osterester på toppen.
Inn ovnen - retten er klar når osten har smeltet.
Inn ovnen - retten er klar når osten har smeltet.
Tid 15 minutter.
Du får mer kontroll over din egen helse når du vet hva du spiser...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar