Matcoachens restegryte servert på torsdag ettermiddag |
Med litt fantasi og matrester blir det likevel en fullverdig middag på 1,2,3....Alt er tross alt bedre en løsninger som går på ferdigmat fra poser,boks og ....ja, du skjønner. Fabrikkindustriens jukseløsninger er og blir bannelyst!
Oppskrift på gryteretten
Torsdagsgryta består av 85% rester, og 15 kjøttdeig av storfe. Jeg hadde rester av hjemmelaget rød Parmesan,ferdigkokt pasta samt grønne bønner. I tillegg hadde jeg noen overmodne tomater liggende på kjøkkenbenken + en litt "småsliten" Parmesanost (inntørket, betyr det) i kjøleskapet.
Dette gjorde jeg:
Freste kjøttdeigen i en blanding av olje og margarin ( kjøttdeigen har lett for å bli kokt hvis jeg bare bruker olje, og det liker jeg ikke).
Tilsatt deretter 2 - 3 ts med rød Pesto, rester med brekkbønner(bruk de grønnsakene du har fra onsdagen), og restene av onsdagens pasta. Knuste deretter litt hel pepper/blanding i en morter, og drysset krydderet over.
Før servering rev jeg opp noen oste-flak av parmesan, og pyntet opp med tomatbåter ( som i utgangspunktet sto med "ett bein i avfallsbøtta").
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar