JA,VI KAN !

Hverdagsbalanse - Sunnhet - Velvære - Innsikt - Planlegge - Selvledelse - Valg - Mental trening - Energi - Motivasjon - Matvaner - Lev bedre - Inspirasjon - Ta ansvar - Mestring - Naturlig mat - Endringsprosesser - Tenke nytt - Bevisstgjøring - Ønske - Vilje - Handling - Mat som medisin - Suksess - Stolthet - Glede - Alternativer...................

søndag 2. februar 2014

Hverdagsluxus i form


Husk! 
Det er flest hverdager 
Unn deg derfor en næringsrik og variert middagsmeny gjennom hele uka -og i hele 2014:-) 

Velg: Kun ha grønnsaker, eller kombinere med kjøtt/fisk.
Se oppskriften nedenfor

Å lage middagsretter i form kan være en god løsning for mange, og det uavhengig av antall familiemedlemmer. Er du aleine kan denne grønnsaksformen med eller uten kjøtt, være et glimrende alternativ. Ved riktig oppbevaring i kjøleskapet har du både en sunn og velsmakende middagsrett i to dager. 

TIPS! 
Lag retten ferdig på søndags kveld. Da er det bare å skru på stekeovnen, sette inn "Hverdagsluxus i form", og dekke på bordet. En løsning som er verdt gull når du kommer hjem etter en lang arbeidsdag på mandag :) 

God planlegging er mer enn halve jobben, og ingen ting er vel bedre enn å oppleve en "lettvint" start på en ny arbeidsuke.Samtidig som du vet at du spiser næringsrik og skikkelig mat. Det betyr: 
Verden beste samvittighet !!!

Og, lykke over å ta vare på sin egen og familiens helse på best mulig måte.



Hverdagsluxus i form

Bunt m bladpersille - hakkes
1-2 rødløk- grovhakkes
6-7 båter m hvitløk - finhakkes
2 røde chillie - finhakkes
5 - 6 poteter- skjæres i tykke skiver
5-6 smakstomater- deles i to
Fersk ingefær- finhakkes
Her servert med kyllingfile`

Slik går du fram: Fres kyllingfilene i en blanding av olje og stekemargarin, og tilsett hvitløk,chillie og ingefær. Tilsett gjerne litt grovkvernet pepper, og paprika. Har du godt krydder med mye smak - bruk det! Å eksperimentere med krydder er halve moroa ;)  
Når kyllingen har fått en gyllen farge,legges de over i en ildfast form. Legg på ferdig oppkutta poteter,tomater,løk, bladpersille osv. 
Inn i ovnen på ca. 180 grader. 20 - 25 minutter. Husk! Det kan være ganske stor forskjell på stekeovner. Følg derfor med slik at maten ikke blir fortere stekt enn antatt. 

Dropper du kjøttet er det bare å legge alle ingrediensene direkte i formen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar