Middag laget i en rekordfart!
Lang arbeidsdag og to stk firbente familiemedlemmer som hungret etter tur....er forhistorien til denne kyllingretten.
Som overskriften forteller:
Enkel, men velsmakende.
2 stk kyllingfile skjæres opp i store biter.Gjennomstek kyllingen sammen med litt margarin og olivenolje i stekeovnen.
Hell over en blanding av 2- 3 ts karrypasta rørt ut i ca 1-2 dl kokosmelk.
La dette trekke noen minutter i stekeovnen før du legger over noen buketter med brokkoli. Brokkolien skal være krispy. Det betyr bare noen få minutter i stekeovnen.
Steketemperatur. ca 190 grader.
Retten kan serveres med både pasta - ris og couscous
PS. dersom du har persille er det bare å drysse over med litt ekstra grønt...eller skvis de siste dråpene med c- vitaminer ut av en sitron/lime. Den friske smaken vil gi retten en ekstra piff
Ønsker deg et enkelt, men velsmakende og sunt måltid !
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar