JA,VI KAN !

Hverdagsbalanse - Sunnhet - Velvære - Innsikt - Planlegge - Selvledelse - Valg - Mental trening - Energi - Motivasjon - Matvaner - Lev bedre - Inspirasjon - Ta ansvar - Mestring - Naturlig mat - Endringsprosesser - Tenke nytt - Bevisstgjøring - Ønske - Vilje - Handling - Mat som medisin - Suksess - Stolthet - Glede - Alternativer...................

mandag 5. august 2013

Test smaksløkene !


KARRY-KJØTTBOLLER SOM SMAKER GODT OG LENGE

KarryKjøttBoller
1 kg ren karbonadedeig 
1 egg
2 ss sterk karrypasta
1/2 ts rød chilli
1 finnhakket rødløk
Halv bunt bladpersille finhakkes
2 ss økologisk olivenolje
2 ss kokosmelk
3 ss tyrkisk yoghurt 
Blandes godt sammen.
Dette tar kun 10 minutter.


God gammeldags jerngryte og plantemargarin egner seg godt til steking av kjøttboller,kjøttkaker ol. Kjøttbollene stekes ferdig i løpet av ca 15 min. Lager man en enkel salat som tilbehør, har du en smakfull,enkel og ganske så sunn middagsrett ferdig på ca 30 - 40 minutter. Retten er fri for salt. 


Kjøttbollene har mye smak, og passer utmerket til friske salater - hummus, naturris og grønnsaker.De er like gode på smak kalde, dagen etter. Skjær kjøttbollene opp i skiver, og bland de med en god salatblanding.....Nydelig som  lunsj,eller som niste på jobben. 

Husk ! Iskaldt vann tilsatt sitronbåter som drikke :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar