KARRY-KJØTTBOLLER SOM SMAKER GODT OG LENGE KarryKjøttBoller |
1 kg ren karbonadedeig
1 egg
2 ss sterk karrypasta
1/2 ts rød chilli
1 finnhakket rødløk
Halv bunt bladpersille finhakkes
2 ss økologisk olivenolje
2 ss kokosmelk
3 ss tyrkisk yoghurt
Blandes godt sammen.
Dette tar kun 10 minutter.
God gammeldags jerngryte og plantemargarin egner seg godt til steking av kjøttboller,kjøttkaker ol. Kjøttbollene stekes ferdig i løpet av ca 15 min. Lager man en enkel salat som tilbehør, har du en smakfull,enkel og ganske så sunn middagsrett ferdig på ca 30 - 40 minutter. Retten er fri for salt.
Kjøttbollene har mye smak, og passer utmerket til friske salater - hummus, naturris og grønnsaker.De er like gode på smak kalde, dagen etter. Skjær kjøttbollene opp i skiver, og bland de med en god salatblanding.....Nydelig som lunsj,eller som niste på jobben.
Husk ! Iskaldt vann tilsatt sitronbåter som drikke :)
Husk ! Iskaldt vann tilsatt sitronbåter som drikke :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar