BacaLao med lettsaltet torsk
Ingredienser
Lettsaltet torsk
(bruk gjerne en pakke med frossen torsk)
1 rødløk
Sorte/brune oliven
5 Poteter
5 Tomater
2ss Tomatpure
3 fedd Hvitløk
1 Chili
Jeg har brukt en keramisk form med lokk.
Fordel fisken i formen, og
strø oliven utover - mengde etter ønske. Bruk gjerne brune oliven hvis du har det.
Godt modne tomater kjøres sammen med chili og hvitløk i en blender (dårlig tid? fås ferdig på boks).
Rør inn 2 store ss med tomatpurre, og hell deretter sausen over fisken.
Rødløken skjæres i båter.
Til slutt skjærer du halvkokte poteter (dette gjør du først) opp i passe tykke skiver, Fordel potetene jevnt utover. Dryss på noen flak med Moulin Himalayasalt (kan droppes).
På med lokket, og inn i varm ovn på 180 grader,nederste rille. Steketiden varierer fra stekeovn til stekeovn, men hos meg var retten klar på ca,15 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar