JA,VI KAN !

Hverdagsbalanse - Sunnhet - Velvære - Innsikt - Planlegge - Selvledelse - Valg - Mental trening - Energi - Motivasjon - Matvaner - Lev bedre - Inspirasjon - Ta ansvar - Mestring - Naturlig mat - Endringsprosesser - Tenke nytt - Bevisstgjøring - Ønske - Vilje - Handling - Mat som medisin - Suksess - Stolthet - Glede - Alternativer...................

søndag 6. april 2014

Slå knockout på alderstegnene....


Ti på topp - "anti-aging"
Å holde seg ung og vital 
handler om mye mer enn kosmetiske behandlinger;Enten det er kremer,injeksjoner eller kosmetiske inngrep.
Mange unge mennesker i tjueårene har en fysisk helsetilstand som tilsvarer en femtiåring.
Det er reell fare på ferde når alder og fysisk helsetilstand er i total ubalanse!Kosmetiske produkter og inngrep er null verdt hvis den generelle helsetilstanden er på bunn.
Det er som å lakke en rusten bil.
Boikott industrilaget mat så ofte du kan!
Alle kunstige tilsetningsstoffer har en svært negativ innvirkning på helsetilstanden vår, inkludert utseende.


Hva står så på 
menyen?
Naturlige råvarer har en omfattende effekt.Naturens matfat har et rikt utvalg av ingredienser som fungerer som viktige bremseklosser på aldringen. Spiser du et variert kosthold med overvekt av naturlige råvarer utsettes tidelig aldring - ikke bare på det ytre plan,men også innvendig. Sunne og friske indre organer påvirker utseende vårt - og det betydelig!  
1.
 Spis rikelig av det mørkegrønne: Spinat,brokkoli,grønnkål,persille,stang-selleri osv.
2.
Spis bær hver eneste dag:  Blåbær,acaibær,gojibær, og bjørnebær er noen av bærsortene som gir deg rikelig med antioksydanter,lektiner og viktige vitaminer. Spis bærene rå - eller lag smoothie til frokost.NB! Er bærene importert-kok dem først!
3.
Fargerik mat 7 dager i uken!
Fråts i næringsrike helter:Tomater,paprika,reddiker,rød-beter,chili,avokado, og frukt 
4.
Krydder & Urter
Gir både maten og deg et positivt løft.
Helsebringende urter og krydder med medisinsk effekt gjør mirakler for både utseende og den generelle helsetilstanden. Gurkemeie kan gi en skikkelig boots til blant annet et yngre utseende. Ingefær,hvitløk er bare et lite utvalg av helsebringende skatter naturen byr på. 
5.
Sunne oljer og fett
Ikke glem at feit fisk og sunne oljer er avgjørende for både "hud og hår". Spis naturlig fisk fra havet;Tunfisk,laks og ørret er en fin start.Frø,nøtter og kjerner som linfrø,gresskarkjerner,mandler,hassel-nøtter er kun et lite utvalg av herlighetene som finnes.  6.
Tea for two
Inviter til teselskap og drikk grønn og hvit te.Hvit te beskytter blant annet huden din. 
7.
Naturlig fiber
Øk inntaket av røde,grønne og brune linser,og ikke glem bønner.Du kan med fordel vie disse råvarene mer plass på tallerken - og til fordel for hvit ris, pasta og poteter.
8.
Dropp lettvinte løsninger 
i pilleform,pulverform osv. Ferdigproduktene kan skade mer enn de gagner,og enkelte produkter har null innvirkning på helsa.
9.
Ut i frisk luft 
så ofte du kan. Ikke overdriv timene foran sola! De sterke strålene fremskynder rynker,pigmentflekker,og kan dessuten være en igangsetter til føflekkreft. 
10.
Trivsel og velvære
Husk at også trivsel og velvære preger utseende vårt. Bekymringer,sorg, og angst setter ofte sine spor. 
Sats på hva som fremmer 
trivsel&velvære, 
og kvitt deg med det som hemmer!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar