JA,VI KAN !

Hverdagsbalanse - Sunnhet - Velvære - Innsikt - Planlegge - Selvledelse - Valg - Mental trening - Energi - Motivasjon - Matvaner - Lev bedre - Inspirasjon - Ta ansvar - Mestring - Naturlig mat - Endringsprosesser - Tenke nytt - Bevisstgjøring - Ønske - Vilje - Handling - Mat som medisin - Suksess - Stolthet - Glede - Alternativer...................

torsdag 10. juli 2014

Mulighetenes Marked
Uansett kjønn,alder og nasjonalitet; 
God helse er helt avgjørende for den totale livsgleden. 
Vi mennesker har stor påvirkningskraft på eget liv. Også når det ser som mørkest ut.Det er mange eksempler på triste menneskeskjebner som har greid å "reise seg opp". Mennesker med motivasjon og drivkraft, og en viljestyrke som heier dem frem mot målet de har satt seg.  
Valgene vi til enhver tid må ta stilling til, påvirker  den totale livskvaliteten. Bare avviket mellom et "ja eller nei",resulterer i betydningsfulle forskjeller.Og, det er jo nettopp disse forskjellene, og summen av  konsekvensene som utgjør livet ...på godt og vondt.   
Refleksjon og tilstedeværelse i eget liv er helt avgjørende. Stress kan ofte resultere i at vi feilvurderer,tar en uheldig beslutning osv. 
 Vår egen personlige oppfatning av Kvalitet i hverdagslivet,danner igjen grunnlaget for hvorvidt vi opplever livsglede eller ikke.

Initiativ er et betydningsfullt ord. La tankene,ønskene,håpet,drømmen......realiseres i handling.
Å "bygge" livskvalitet,
krever en solid innsats.1 kommentar:

  1. Hvis du hadde økonomiske problemer, er det på tide at du smiler. Du trenger bare å kontakte Mr. Benjamin med beløpet du ønsker å låne og betalingsperioden som passer deg, og du vil ha lånet ditt på mindre enn 48 timer. Jeg tjente nettopp for sjette gang på et lån på 700 tusen dollar i en periode på 180 måneder med mulighet for å betale før utløpsdatoen. Ta kontakt med ham så ser du at han er en veldig ærlig mann med et godt hjerte. Hans e-postadresse er lfdsloans@lemeridianfds.com og hans WhatApp-telefonnummer er + 1-989-394-3740

    SvarSlett