JA,VI KAN !

Hverdagsbalanse - Sunnhet - Velvære - Innsikt - Planlegge - Selvledelse - Valg - Mental trening - Energi - Motivasjon - Matvaner - Lev bedre - Inspirasjon - Ta ansvar - Mestring - Naturlig mat - Endringsprosesser - Tenke nytt - Bevisstgjøring - Ønske - Vilje - Handling - Mat som medisin - Suksess - Stolthet - Glede - Alternativer...................

tirsdag 8. juli 2014

FEIT og syk !


Er du tilhenger av lettprodukter og kunstige søtningsmidler? 
Da er du bare en av mange. Mer enn halve befolkningen fyller opp skuffer og skap med lettmat og drikke hver eneste dag......i den tro at lettprodukter er sunt, og bra for helsa. 
Norske helsemyndigheter lukker øynene, og tillater et mangfold av helsefarlige matvarer

Lightprodukt-sortimentet har eksplodert og blitt en gigantisk pengemaskin fordi 
myndighetene i Norge lukker øynene, og VI som forbrukere er lettlurte, og betaler prisen på bekostning av vår egen helse

Folkesykdom:
Vi skriker etter lettvinte, raske løsninger. Vi skal spise og drikke alt vi har lyst på,men likevel forbli slanke.
Dette kaller jeg 
"Ja takk begge deler" - syndromet.
feilsitert,fra Ole Brum
 Hvorfor var ikke fedme  en utbredt folkesykdom i 1950 - 1960 -og i 1970 årene? 
Ikke hadde vi lettprodukter i dagligvarebutikkene, ikke fantes det lightbrus. Det var heller ikke noe som het "LavkarboDiett eller 5:2 dietten". Det var ytterst få overvektige barn, og et sjeldent syn å se også blant voksne. Diabetes og hjerte -og karsykdommer var det en beskjeden forekomst av. Allergier fra A til Å var  uvanlig, og utallige diagnoser hadde enda ikke sett dagslyset i alle landets klasserom. 
Sannheten er:
Vi blir lurt/manipulert til å tro,og gjøre oss avhengige av matvarer som på ingen måte gagner helsa vår. Mat-industrien eier hverken moral eller etiske retningslinjer, og kan sidestilles  med hvem som helst annen kriminell virksomhet.Mottoet er uhindret rask, lettvint inntjening. 
Myndighetene ivaretar ikke forbrukers interesser slik de burde gjøre. Det florerer mye feilaktig kostråd og fortielser om norsk matpolitikk. Det er fristende å tro at myndighetens "vaktbikkjer" er kjøpt og betalt

Friske mennesker hverken trenger, eller har godt av lettprodukter! Daglig forbruk kan være direkte skadelig for helsa, og en av de store syndebukkene ift fedme-problematikken som regelrett har eksplodert.  
Alle friske mennesker trenger naturlig fett i kostholdet, men vi trenger hverken kunstige søtstoffer eller sukker.Visste du at kunstig søtningstoff kan forårsake blant annet redusert nyrefunksjon,høyt blodtrykk,utløse for tidlig demens osv.  
http://www.nrk.no/livsstil/omstridt-sotningsmiddel-1.6204462

Det er ikke det samme hva vi spiser og drikker.... velferds -sykdommene er et godt eksempel på det! 
Les mer om kunstige søtningsmidler her

1 kommentar:

  1. Jeg kjøper helst det feteste alternativet, og bruker kokosolje i smoothie og kaffe for å få ekstra fett i meg daglig.
    Og kunstig søtning prøver jeg å unngå, da er det bedre med ferske råvarer som er lokalprodusert og faktisk smaker noe!

    SvarSlett