JA,VI KAN !

Hverdagsbalanse - Sunnhet - Velvære - Innsikt - Planlegge - Selvledelse - Valg - Mental trening - Energi - Motivasjon - Matvaner - Lev bedre - Inspirasjon - Ta ansvar - Mestring - Naturlig mat - Endringsprosesser - Tenke nytt - Bevisstgjøring - Ønske - Vilje - Handling - Mat som medisin - Suksess - Stolthet - Glede - Alternativer...................

onsdag 9. juli 2014

Kylling eller rødt kjøtt ?

Sommeren er grilltid for oss nordmenn. I butikkene bugner det nå av kreative løsninger med kylling,pølser,sauser og marinader.
Mange av oss går for kylling.

Lyst kjøtt og spesielt kyllingkjøtt har blitt en storselger i Norge. De fleste av oss liker kylling. Kjøttet er lett håndterlig, og ikke minst svært anvendelig  i matlagingen. I nær sagt alle slankedietter er kylling en klar "bestselger", siden kjøttet er magert, og har fått et godt renommé.

Anna Haug er forsker og ernæringsfysiolog.Hun er tilknyttet Universitetet for miljø - og biovitenskap, og har mange års erfaring på seriøs forskning. Anna Haug anbefaler rødt kjøtt framfor kylling
Vet du hvorfor?

  Før du tenner på grillkullene,eller skrur på gassen.
Les dette: 



Friske dyr gir friske folk!  
Nei til antibiotika, dårlig dyrefôr og industrilaget mat!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar