JA,VI KAN !

Hverdagsbalanse - Sunnhet - Velvære - Innsikt - Planlegge - Selvledelse - Valg - Mental trening - Energi - Motivasjon - Matvaner - Lev bedre - Inspirasjon - Ta ansvar - Mestring - Naturlig mat - Endringsprosesser - Tenke nytt - Bevisstgjøring - Ønske - Vilje - Handling - Mat som medisin - Suksess - Stolthet - Glede - Alternativer...................

torsdag 27. juni 2013

MatGlede må planlegges

For mange kan  hverdagens trivielle ingredienser som jobb, kjøring og henting i barnehagen, fritidsaktiviteter og klesvask "stjele" store deler av døgnets 24 timer. Vi har gitt det navnet tidsklemma. 

Det er akseptert å gi tidsklemma skylda for mye og mangt. Også når det kommer til maten vi spiser. I Norge har ferdigprodukter fått større innpass i butikkhyllene, og vi fyller opp skap og skuffer med boksmat, måltider i poser og på glass, og selvfølgelig ferdig frossenmat. Ferdigproduktene har blitt en befriende  "redning" i mange hjem - der "tidsklemma har tatt overhånd".

Livsstil og matglede må planlegges. Det hele handler om å være bevisst på hvordan "jeg vil ha det i livet mitt".
Det er et faktum at vi selv er ansvarlig for vårt liv - gjennom de valgene vi tar. Alle mennesker er utstyrt med fri vilje. Utfordringen er derfor ikke tidsklemma,men å bli seg selv bevisst på hvorfor man velger som man velger.


Sunn mat er hverken tidskrevende, kjedelig eller dyrt, og husk - vi blir hva vi spiser! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar