JA,VI KAN !

Hverdagsbalanse - Sunnhet - Velvære - Innsikt - Planlegge - Selvledelse - Valg - Mental trening - Energi - Motivasjon - Matvaner - Lev bedre - Inspirasjon - Ta ansvar - Mestring - Naturlig mat - Endringsprosesser - Tenke nytt - Bevisstgjøring - Ønske - Vilje - Handling - Mat som medisin - Suksess - Stolthet - Glede - Alternativer...................

mandag 9. juni 2014

OlivenBrød til skinke&melon


OlivenBrød med sesamfrø

Enkel oppskrift som ikke er på mål ,men litt "slump og en dæsj"

Ingen ting smaker vel bedre enn saftig melon og litt saltmat i sommervarmen


Rør ut en halv pakke med gjær i ca 7-8 dl lunket vann.
Visp inn tre egg og en spiseskje sommerhonning, og ca en spiseskje olivenolje av god kvalitet.
Tilsett til 1 dl sesamfrø og økologisk fint speltmel.Prøv deg fram med mengden mel.
En god regel:Bruk alltid så lite mel som mulig.
Når deigen er ferdig hevet "eltes" det inn hele oliven som har ligget på kjøkkenpapir, for å tørke bort laken de har ligget i.
Brødet stekes i form på nederste rille til de er gylne og har fått en sprø skorpe.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar