JA,VI KAN !

Hverdagsbalanse - Sunnhet - Velvære - Innsikt - Planlegge - Selvledelse - Valg - Mental trening - Energi - Motivasjon - Matvaner - Lev bedre - Inspirasjon - Ta ansvar - Mestring - Naturlig mat - Endringsprosesser - Tenke nytt - Bevisstgjøring - Ønske - Vilje - Handling - Mat som medisin - Suksess - Stolthet - Glede - Alternativer...................

mandag 19. januar 2015

Start uka med Bacalao-fest


 BacaLao med lettsaltet torsk 


Ingredienser 
Lettsaltet torsk
(bruk gjerne  en pakke med frossen torsk)
1 rødløk
Sorte/brune oliven
5 Poteter
5 Tomater 
2ss Tomatpure
3 fedd Hvitløk
1 Chili 

Jeg har brukt en keramisk form med lokk.
Fordel fisken i formen, og
strø oliven utover - mengde etter ønske. Bruk gjerne brune oliven hvis du har det.
Godt modne tomater kjøres sammen med chili og hvitløk i en blender (dårlig tid? fås ferdig på boks).
Rør inn 2 store ss med tomatpurre, og hell deretter sausen over fisken.
Rødløken skjæres i båter.  
Til slutt skjærer du halvkokte poteter (dette gjør du først) opp i passe tykke skiver, Fordel potetene jevnt utover. Dryss på noen flak med Moulin Himalayasalt (kan droppes).

På med lokket, og inn i varm ovn på 180 grader,nederste rille. Steketiden varierer fra stekeovn til stekeovn, men hos meg var retten klar  på ca,15 minutter. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar