JA,VI KAN !

Hverdagsbalanse - Sunnhet - Velvære - Innsikt - Planlegge - Selvledelse - Valg - Mental trening - Energi - Motivasjon - Matvaner - Lev bedre - Inspirasjon - Ta ansvar - Mestring - Naturlig mat - Endringsprosesser - Tenke nytt - Bevisstgjøring - Ønske - Vilje - Handling - Mat som medisin - Suksess - Stolthet - Glede - Alternativer...................

mandag 23. september 2013

Ovnsstekte lammeskiver på en "seng av smaksopplevelser".



Høstmiddag som gir mersmak!

Dette kjøres i en stavmikser: 
5-6 fedd hvitløk,en hel rød chilli,en bunt bladpersille,en rødløk, 4-5 små smakstomater og ca. 4 spiseskjeer kaldpresset olivenolje.
Ca ett minutt i stavmikseren holder. 

Legg lammeskivene utover i en ildfast form, og fordel "marinaden" over kjøttet. Inn i ovnen på 180 grader. 


Ostegratinerte poteter:

Vask potetene (med lyst skall) godt, og skjær de opp i tynne skiver. Legg skivene utover i en ildfast form, og hell litt olivenolje over samt noen korn med havsalt. Potetene kan du steke samtidig med lammekjøttet. Potetene stekes fort ferdig siden de er skjært i tynne skiver.
Dryss litt ost over potene når de er ferdig stekte. 
Smakskombinasjonen med bønnespirer,avocado og en spiseskje rømme matcher lammeskivene og potetene helt fortreffelig. 


1 kommentar:

  1. Det står ikke hvor lenge den skal stå i ovnen...jeg har følgt oppskriften. håper jeg tar den ut i riktig tid :)

    SvarSlett