![]() |
Legg bakepapir i formene (2 stk), og fordel den flytende røra i hver sin form. Forvarm stekeovnen på ca 180 grader og sett brødformene på nederste rille i ca 55 minutter. |
![]() |
Kjør nøtter/frø og kruskakli i en blender, og bland deretter det våte med det tørre i en bolle, rør godt. |
8 stk egg
1,5-2 ts bakepulver
1 boks crème fraîche
5-6 ss solsikkeolje
120 g kruskakli
70-80 g linfrø (knuste)
50- 60 g hasselnøtter
100 g solsikkekjerner
I denne oppskriften kan du variere med olje.
Bruk gjerne avokado-olje eller raps.
Valnøtter - mandler -valnøtter -gresskarkjerner og
sesamfrø egner seg også ypperlig.
Du kan også erstatte Crème fraiche med Kesam eller
tyrkisk yoghurt
Brød for liten og brød for stor
Mange mennesker har et overdrevent
inntak av mel; enten det er iform av
brød,rundstykker,knekkebrød,bakst,
pasta osv.
Like mange har allergi,intoleranse
overfølsomhet eller cøliaki uten å
vite om det. For disse menneskene
inngår mel som en versting.
Ta barnets magesmerter på
alvor.....
Jeg har intervjuet, og skrevet om en
del mennesker som har gått
unødvendig lenge med ubehag og
smerter pga mel/produkter.
Vi er heldigvis ikke avhengig av
hverken fint eller grovt mel for å ha en
optimal helse - tvert om!!!
Gled deg! Brødet smaker fantastisk
godt....og det metter
mye
lengre pga proteinene.Blodersukkeret holder seg stabilt....
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar