JA,VI KAN !

Hverdagsbalanse - Sunnhet - Velvære - Innsikt - Planlegge - Selvledelse - Valg - Mental trening - Energi - Motivasjon - Matvaner - Lev bedre - Inspirasjon - Ta ansvar - Mestring - Naturlig mat - Endringsprosesser - Tenke nytt - Bevisstgjøring - Ønske - Vilje - Handling - Mat som medisin - Suksess - Stolthet - Glede - Alternativer...................

tirsdag 10. desember 2013

Lett førjulsmat i en travel adventstid

.

Server rask Scampigryte etter julehandelen


I disse dager går det en "kule varmt" i mange hjem. I tillegg til de daglige gjøremålene  skal julens forbredelser tas hånd om. Døgnet har som ellers i året sine 24 timer, og middagslaging mellom peperkakebaking og innkjøp av julegaver...ja,det kan bli hektisk! 
Heldigvis er det mange middagsretter som både smaker godt,gir næring og som det ikke tar altfor lang tid å lage. Oppskriften nedenfor går unna på ca 10 minutter, og er et godt alternativ på adventsmenyen. 

SCAMPIGRYTE
500 gram rå scampi med skall
1-2 ss sterk karrypasta
1/2 boks kokosmelk
5-6 ss frosne selskapserter
Tid: ca 10 min. 

Fres scampien lett, (til rødfargen kommer frem)og
tilsett deretter karrypastaen.Blandes godt slik at scampien tar opp den gode smaken.Tilsett selskapsertene og rør lett. Hell deretter over kokosmelken. Slå ned varmen, og la retten  "trekke" par minutter før servering. Scampien må ikke utsettes for høy varme, for lenge !! (de blir seige og tørre).

Server gjerne varme baguetter til med kryddersmør. 

Husk! Nyt måltidet :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar